Najnovije vijesti

Horoskopski znaci koji ne mogu da slažu nikoga!

Znate onaj tip ljudi koji kada slažu dobiju bordo crvenu boju u licu? E, pa ovi znakovi zodijaka pripadaju tom tipu

Ovan

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njenom licu.

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov vas prodoran pogled može oboriti s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegova glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

Blizanci

I kad deluju mladoliko, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao zla veštica iz priča i filmova, ipak se iza takvog imidža krije osetljiva devojčica koja ne želi da odraste. Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.